Når du er hjemme med katten

Sphynxen har det til felles med hunder at de ønsker mye samvær med eier. I tillegg er de dedikerte og lojale, og hilser ofte på deg når du kommer hjem. Derfor skal du som eier være aktiv med den, og dere kan også slappe av sammen. Katter har lav terskel for å hoppe opp i fanget til eier, i håp om å få kos, noe alle katteelskere setter stor pris på. Når den dessuten ligger på fanget ditt og maler, er det ekstra koselig.

Visste du forresten at når katten maler, er det fordi den er glad og fornøyd? At den maler betyr altså at du har gjort noe riktig! Selv om sphynxen elsker oppmerksomhet er den fremdeles en katt, og har ingenting imot at du holder på med andre ting samtidig som den ligger i fanget ditt. Derfor kan du fint finne fram mobilen og spille på Spin Palace mobil kasino uten at sphynxen vil ta all oppmerksomheten.

Bruk gjerne leker

Når det så er tid for å være aktiv, kan du bruke leker av typen katter ofte liker. Noen sphynxer kan til og med lære seg å apportere ting. Det er lurt å snakke med den og se den i øynene. Sphynxen er en skøyeraktig katt, og derfor du kommer til å elske å leke med den! Det er ikke alle katteraser som er like livlige og med på leken, men det problemet slipper du med denne. Har du noen katteleker du kan bruke til samvær med sphynxen skal du se at tiden går fort.

Siden denne rasen egner seg såpass godt innendørs, er det OK at dette er det primære stedet for lek. Skal du ha den med ut i solen, bør du gå til anskaffelse på av solbeskyttelse. Den har tross alt ganske blek hud og ingen pels som beskytter.